Kebab de pui cu chutney de piersici fără bucătar

Kebab de pui cu chutney de piersici fără bucătar
Kebab de pui cu chutney de piersici fără bucătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați butonul ginger, peach, chile flakes și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piersic ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Kebaburi de pui cu condimente indiene cu chutney de Cilantro-mentă, Gatiti cartea: kebab de miel cu glazura de rodie-chimen, și Gatiti cartea: kebab-uri in stil Al Halabi cu Moutabel de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: aproximativ 20 de frigarui de bambus, înmuiate în apă timp de aproximativ 1 oră înainte de gătit
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Așezați puiul într-o pungă de plastic resigilabilă. Bateți uleiul, coriandrul, sucul de lămâie, coriandrul, garam masala, ardeii serrano și ghimbirul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Garam MasalaGaram Masala
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Se toarnă peste cubulețe de pui, se masează în carne și se marinează la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Pentru chutney: aruncați piersicile, ghimbirul, mierea, oțetul, chaat masala, dacă folosiți, fulgi de chile, cilantro și suc de lămâie și zest într-un robot de bucătărie sau blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chaat MasalaChaat Masala
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron de servire, lăsând deoparte 1/4 cană pentru a bate puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru grătarul puiului: Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Filetați 4 până la 5 cuburi de pui pe două frigarui simultan, ștergând ușor excesul de marinată cu un prosop de hârtie. Cuburile trebuie să fie ușor atingătoare, nu bine ambalate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Grătați frigarui pe o parte până se rumenesc, 5 până la 7 minute. Flip și ungeti cu chutney rezervat. Grătați cealaltă parte până se rumenesc, 5 până la 7 minute, apoi răsturnați și ungeți din nou. Grătar pentru a sigila glazura chutney, încă 30 de secunde pe fiecare parte, apoi scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se presara cu sare și un pic mai mult chaat masala, apoi se serveste cu castron mare de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista