O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar îmbuteliat, ulei de măsline, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească, Kebab de porc, caise și ceapă roșie, și Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie.
Instrucțiuni
1
Combinați sosul de grătar, ketchup-ul, ceapa, sucul de lămâie și sosul Tabasco într-un castron mic și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Sos Fierbinte
Suc De Lămâie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.
3
Faceți kebab-uri: Preîncălziți broilerul sau pregătiți un foc de cărbune și lăsați să ardă până la o cenușă cenușie. Aruncați puiul cu sos Worcestershire, suc de lămâie și ulei de măsline într-un castron până se amestecă bine. Puneți deoparte pentru a lăsa puiul să se marineze la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute. (Puiul se poate marina, acoperit, la frigider până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Bol
4
Infilați cuburi de pui pe 8 frigarui lungi de metal, alternând cu bucăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Ungeți fiecare frigăruie cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Setați tigaia sau grătarul la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Frigeți sau grătați kebab-urile, întorcându-se des, până când puiul este ușor rumenit și gătit și ceapa este ușor carbonizată la capete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
7
Serviți kebab-urile fierbinți cu sos de scufundare la grătar.