Kebab de șuncă și piersici cu glazură de marmeladă-muștar
Șunca și kebaburile de piersici cu glazură de marmeladă-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 424 calorii. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, friptură de șuncă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne De Vită Cu Marmeladă-Glazură De Muștar, Pâine de porc și șuncă cu glazură de marmeladă-muștar, și Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Bateți marmelada, uleiul, muștarul și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca. Alternează bucăți de șuncă și bucăți de piersici pe 4 frigarui metalice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Marmeladă
Muștar
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Bateti
Bol
3
Periați cu glazură de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Se presară cu piper. Grătiți până când șunca este ușor carbonizată și fructele sunt înmuiate, întorcându-se și perindând adesea cu glazură, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Fructe
Dressing Japonez De Susan Preparat
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
* Slaw poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.