Kansas City Spareribs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kansas City Spareribs. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.1 pe portie. O porție conține 1530 calorii, 81G de proteine, și 120g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sare grosieră, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kansas City Noroi Plăcintă, Kansas City Uscat Freca, și Kansas City Rub.
Instrucțiuni
Se amestecă zahăr brun, boia de ardei, sare grunjoasă, piper negru, praf de ceapă și piper cayenne într-un castron mic pentru frecare uscată.
Presărați 2/3 cană de frecare uscată peste tot. Acoperiți coastele cu folie de plastic; refrigerați peste noapte. Acoperiți restul de frecare uscată; a se păstra la temperatura camerei.
Desfaceți buretele condimentate; presărați peste tot cu jumătate din frecarea uscată rămasă.
Lăsați spareribs să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Urmând instrucțiunile producătorului și folosind cărbune natural și 1/2 cană așchii de lemn scurse pentru fumător sau 1 cană pentru grătar (vezi caseta din dreapta), porniți focul și aduceți temperatura fumătorului la 200 de metri cubi F. la 225 de metri cubi F. sau grătar la 275 de metri cubi F. la 300 de metri cubi F. Aranjați coaste pe raft în fumător sau grătar. Acoperiți și gătiți coaste 2 ore, întorcându-se ocazional.
Adăugați mai mult cărbune după cum este necesar pentru a menține temperatura și așchii de lemn mai scurse (1/2 cană pentru fumător sau 1 cană pentru grătar cu fiecare adăugare) pentru a menține nivelul de fum.
Presărați coastele uniform cu toată frecarea uscată rămasă. Acoperiți și gătiți 1 oră 15 minute.
Periați coastele cu generozitate cu sos de grătar. Continuați să gătiți până când carnea este foarte fragedă și rumenită, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Mențineți temperatura adăugând mai mult cărbune; mențineți nivelul fumului adăugând așchii de lemn de hickory mai drenate, după cum este necesar.
Transferați coastele pe un platou mare de servire.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați rafturile de coaste între oase în coaste individuale și serviți imediat.