Kale, usturoi la grătar și Cheddar Panini

Kale, usturoi la grătar și Cheddar Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3365 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Panini cu brânză Cheddar la grătar cu Pancettan și muștar fierbinte, Miere Nuc-Crusted În Vârstă De Cheddar Panini-Ultimate Panini Presa Carte De Bucate, și lămâie usturoi la grătar kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aparatul de panini la foc mediu-mare.Îndepărtați pielea exterioară de pe capul usturoiului, păstrând intact cuișoarele individuale. Tăiați 1/4 inch din vârful usturoiului, expunând cuișoarele.
Așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu suficient de mare pentru a-l înfășura.
Stropiți partea tăiată cu ulei de măsline și condimentați-o cu sare. Înfășurați usturoiul în folie.
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și grătiți usturoiul până când cuișoarele sunt foarte moi și fragede, aproximativ 30 de minute. Odată ce sunt suficient de reci pentru a atinge, stoarceți cățelele de usturoi prăjite din piele. Păstrați producătorul de panini on.In între timp, pregătește varza.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și gătiți-le, amestecând, până când sunt fragede și parfumate, aproximativ un minut.
Adăugați fulgii de ardei roșu și varza și aruncați cu grijă varza pentru a o acoperi în ulei.
Se toarnă în apă. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu-mic și gătiți varza pentru încă 10 minute.
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți o felie de pâine și folosiți un cuțit de unt pentru a întinde 1/4 din căței moi de usturoi prăjit pe cealaltă parte. Topim usturoiul cu kale saut și brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.