Kale Mary
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kale Mary. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 17 cenți pe porție. Un amestec de garnitură: țelină, hrean, suc de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 172 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Kale Mary, Ghimpat Mic Dejun Kale Mary, și Brewed Mary: Bere Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați hreanul și sosul de soia într-un pahar.
Adăugați suc de roșii și amestecați bine până când hreanul este bine distribuit.
Adăugați suc de kale, suc de țelină, suc de lămâie și sos fierbinte. Se amestecă bine.
Se servește cu garnitură de coaste de țelină, peste gheață, dacă se dorește.