Kala (Blinele de mazăre cu ochi negri din Antilele Olandeze)
Kala (Blinele de mazăre cu ochi negri din Antilele Olandeze) necesită aproximativ 12 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 45 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, făină, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Black Eyed Pea Blinele, Blinele De Mazăre Cu Ochi Negri, și Blinele de mazăre cu ochi negri, cu gust de ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea cu ochi negri într-un recipient și acoperiți cu câțiva centimetri de apă. Lăsați să stea timp de 12 ore.
Scurgeți apa din mazărea cu ochi negri.
Puneți mazărea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până la pământ grosier. Se amestecă albusurile, sarea, făina și ardeiul cayenne după gust până la consistența aluatului.
Adăugați mai multă făină, dacă este necesar, pentru a menține amestecul împreună. Forma în bile mici, fiecare aproximativ 2 cm diametru.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea și adâncă la 375 grade F (190 grade C) la foc mediu-mare. Aruncați cu grijă bilele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Este posibil să fie nevoie să reduceți ușor căldura după ce ați gătit primele bile kala. Întoarceți frecvent pentru a se rumeni uniform pe toate părțile.