Johnsonville Caserola De Cârnați Afumați Din Carne De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de cârnați afumați din Johnsonville. Această rețetă face 6 porții cu 590 calorii, 23g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură cu aromă de pui, cârnați de frânghie, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Încercați Cârnați afumați, smochine și frigarui Manchego plus câștigă un card cadou Visa de 100 USD de la Johnsonville Sausage, Johnsonville pui afumat cârnați italieni și Broccoli Rigatoni, și Johnsonville pui afumat cârnați italieni și Broccoli Rigatoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți cârnații la foc mediu până se rumenesc ușor.
Adăugați fasolea pregătită în tigaie; scoateți de pe foc. Într-un castron mic, combinați supa și smântâna.
Se toarnă peste amestecul de cârnați și se amestecă ușor.
Într-un castron, combinați amestecul de umplutură și untul. Într-un vas de copt unsa 2-1/2 litru, lingura o jumătate de amestec umplutura; se acoperă cu amestec de cârnați. Se acoperă cu amestecul de umplutură rămas.
Stropiți cu bulion de pui.
Coaceți, acoperit, la 350 de grade F timp de 25 până la 30 de minute sau până la încălzire.