John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini
John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 588 calorii, 10g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pește, ardeiul cayenne, cuișoarele de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola de homar a lui John Dory Oyster Bar, Big John ' s Oyster Motoyaki, și Friptură De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul tocat; gatiti la foc moderat pana se inmoaie, 5 minute.
Adăugați vermutul; se fierbe la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați lichiorul de stridii și stocul de pește și fierbeți timp de 3 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți la foc moderat până când sosul acoperă o lingură, 5 minute.
Adăugați 1 linguriță de suc de lămâie; condimentează cu sare.
Între timp, bateți limbile uni și untul înmuiat împreună pentru a face untul Uni.
Adăugați stridiile în sos cu puțin lichid de stridii și unt.
Adăugați tarhonul și sucul de lămâie rămas și gătiți la foc moderat până se încălzește, 2 minute.
Împărțiți stridiile între 4 boluri, adăugați sosul și presărați cu ardeiul cayenne.
Se servește cu toasturile care au fost răspândite cu untul Uni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.