Jicama-Salsa De Mango

Jicama-Salsa De Mango
Jicama-Mango Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, jicama cu zaruri mici, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de Mango și Jicama, Salsa De Mango-Jicama, și Salsa De Creveți, Jicama Și Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele măsurate într-un castron mediu, condimentați cu sare și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista