Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine

Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine
Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 842 calorii. Dacă aveți la îndemână anghinare, mentă, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, și Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Umpleți o oală mare plină cu două treimi cu apă, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pastele și amestecați. Gatiti pastele pana cand sunt al dente (fierte, dar inca usor masticabile), 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
2 în timp ce apa pentru paste se încălzește și pastele se gătesc, într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați topinamburul, restul de 1 linguriță de sare, piperul și fulgii de ardei roșu și saut-ul până când topinamburul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați ceapa și saut-ul până la translucid, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați inimile de anghinare și usturoiul și continuați saut-ul până când inimile de anghinare sunt încălzite și usturoiul este moale, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați sucul de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
3 când pastele sunt gata, scurgeți-le într-o strecurătoare, rezervând 1 cană/240 ml de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Adăugați pastele și menta în tigaia saut și amestecați pentru a combina cu amestecul de anghinare din Ierusalim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați doar suficientă apă rezervată pentru paste, câte puțin, după cum este necesar pentru a se umezi. Gustați și reglați condimentul. Împărțiți pastele între boluri individuale încălzite și faceți duș cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Sezonul GoyaSezonul Goya
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Serviți imediat.
12
Din rădăcini: Compendiul definitiv cu peste 225 de rețete de Diane Morgan. Text copyright 2012 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2012 de Antonis Achilleos. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista