Jelly de soc certo circulatory
Jeleul de soc certo circulat este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Această rețetă face 112 porții cu 52 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 3 fani. Dacă aveți unt, zahăr, suc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Certo nr. cinci Pepper Jelly, Jelly de cirese salbatice certo nr, și Jelly de zmeură neagră certo-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Îndepărtați și aruncați tulpinile mari din fructe de soc. Zdrobiți bine fructele; se pune în cratiță. Gatiti pana cand sucul incepe sa curga, amestecand ocazional. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 min., amestecând ocazional.
Așezați trei straturi de pânză de brânză umedă sau pungă de jeleu într-un castron mare.
Se toarnă fructele pregătite în pânză de brânză. Legați cheesecloth închis; agățați și lăsați să picure în castron până când picurarea se oprește. Apăsați ușor. Măsurați exact 3 căni de suc în 6 sau 8 qt. saucepot. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă zahărul în suc în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă pectina. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min.
Scoateți borcanele și puneți-le în poziție verticală pe prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)