Jeleu De Struguri
Jeleul de struguri ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1568 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de struguri, pectină de fructe pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Jeleu de struguri MCP, Jeleu De Struguri Cardamom, și Struguri Maimuță Jeleu Împușcat.
Instrucțiuni
Sterilizați și uscați borcanele pentru jeleu și setați partea. Îmi place să folosesc mașina de spălat vase. Capacele noi sunt recomandate pentru cele mai bune rezultate.
Combinați sucul de struguri și pectina într-o oală mare la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și amestecați un minut la fierbere. Se amestecă zahărul câteva minute pentru a se dizolva complet.
Puneți jeleul fierbinte în borcane, lăsând 1/2 inch de spațiu în partea de sus. Ștergeți jantele borcanelor cu o cârpă uscată curată. Acoperiți cu un capac și inel pentru a sigila.
Se lasă să stea 24 de ore la temperatura camerei, apoi se dă la frigider. Jeleul poate dura până la o săptămână. Odată setat, este gata de servit. A se păstra la frigider până la trei săptămâni, odată setat. Dacă conservați pentru depozitare pe termen lung, procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute sau contactați extensia locală pentru timpii de procesare din zona dvs.