Jeleu de ardei roșu cu Grissini și brânză Montasio
Jeleul de ardei roșu cu Grissini și brânză Montasio este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 760 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de vin, făină de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de mâncare și vin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Sare și piper Grissini, Grissini de parmezan și piper crăpat, și Cremă de brânză și ardei iute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați ardeii roșii până se curăță grosier. Ar trebui să aveți 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați piureul într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați zahărul și oțetul și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Gatiti la foc moderat, amestecand continuu, pana se reduce usor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
4
Se ia de pe foc și se amestecă pectina. Se aduce la fierbere și se amestecă constant timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
5
Se toarnă jeleul în 5 borcane sterilizate de 8 uncii, se acoperă bine și se lasă să se răcească. Dacă centrul capacului este elastic, puneți la frigider borcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Într-o cratiță medie, încălziți laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați drojdia și zahărul și lăsați să stea până se spumează ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați cele 3 căni de făină de pâine, unt, sare și 2 linguri de ulei de măsline și amestecați până se formează un aluat rigid și zdrențuit. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor vasul și întoarceți aluatul în el, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să se odihnească timp de 1 oră sau până la dublarea volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și apăsați-l în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
12
Tăiați aluatul în 5 bucăți. Lucrând cu 2 bucăți de aluat odată, rulați fiecare bucată într-un pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Ungeți ușor aluatul cu ulei de măsline și presărați sare grosieră. Folosind o riglă și o roată de patiserie sau un tăietor de pizza, tăiați aluatul în benzi late de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
14
Transferați benzile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
15
Coaceți grissini timp de 12 minute, până devin aurii și crocante, mutând tigăile de sus în jos și din față în spate pentru a se rumeni uniform. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grissini
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Lăsați să se răcească complet.
17
Serviți grissini cu jeleu de ardei roșu și brânză Montasio.