Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!

Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 936 calorii, 26g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. 549 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, unt, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit brânză la grătar cu Pesto de anghinare și Rucola, Crab cu coajă moale la grătar, porumb și sparanghel cu pesto de rucola, și Tri Tip la grătar cu Pesto de brânză albastră de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un blender sau un robot de bucătărie, amestecați usturoiul și nucile timp de câteva secunde până când devin textura unei mese grosiere.
Adăugați rucola pentru copii. Continuați să amestecați, stropind în uleiul de măsline până când pesto-ul este complet pur.
Adăugați brânza, coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați până când sunt complet amestecate.
Transferați pesto-ul într-un castron mic, gustați-l și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Lăsați pesto-ul să stea la temperatura camerei timp de o oră pentru a lăsa aromele să se combine.
Întindeți câteva lingurițe de pesto pe două felii de pâine. Pe o felie de pâine adăugați câteva linguri de brânză mărunțită. Acoperiți brânza cu o mână mică de sparanghel ras (în valoare de aproximativ 2 sulițe) și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu pesto în jos.
Întindeți puțin unt deasupra.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.