Jambalaya lui Cindy

Jambalaya lui Cindy
Jambalaya lui Cindy ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 275 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 288 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați creveți, condimente cajun, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salata de varză a lui Cindy, Placinta de dovleac a lui Cindy, și Cindy gustoase aripi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare la foc mediu. Amestecați cârnații și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina; condimentează cu sare și condimente Cajun. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt moi, 6-8 minute. Se amestecă orezul până se acoperă uniform în amestecul de legume, apoi se toarnă roșiile cu suc, usturoi, bulion de pui, frunze de dafin și frunze de cimbru. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
După 20 de minute, amestecați creveții și gătiți 10 minute neacoperite până când creveții devin roz și nu mai sunt translucizi în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scoateți vasul de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista