Jambalaya de pui și cârnați

Jambalaya de pui și cârnați
Jambalaya de pui și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 843 calorii, 53G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica ceapa, supa de pui, orez, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui și cârnați Jambalaya, Pui și cârnați Jambalaya, și Cârnați De Pui Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți puiul din oase; tăiați puiul în bucăți de mușcătură și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Gatiti carnatii intr-un cuptor olandez la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gatiti, amestecand ocazional, 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
4
Se amestecă roșiile și ardeii iute verzi, bulionul, 1 cană de apă, pudra de usturoi și condimentul Cajun; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
TomateTomate
Pui întregPui întreg
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista