Jambalaya Creolă cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Jambalaya Creolă cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Reteta Slow-Cooker Creole Jambalaya (gătit pentru 2) este gata în aproximativ 7 ore și 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, creveți, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent miere Dijon pui și ciuperci, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 2 1/2 până la 3 1/2 litru, amestecați toate ingredientele, cu excepția creveților și orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Se amestecă creveții. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 30 de minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista