Jambalaya Creolă cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Reteta Slow-Cooker Creole Jambalaya (gătit pentru 2) este gata în aproximativ 7 ore și 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, creveți, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent miere Dijon pui și ciuperci, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 2 1/2 până la 3 1/2 litru, amestecați toate ingredientele, cu excepția creveților și orezului.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când legumele sunt fragede.
Se amestecă creveții. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 30 de minute sau până când creveții sunt roz și fermi.