Jambalaya

Jambalaya
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete creole în cutia ta de rețete, Jambalaya ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Pentru 2,26 dolari per porție , primești un fel principal pentru 6 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 373 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Dacă ai la îndemână orez, ardei jalapeño, ardei cayenne și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și fără lactate . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 51% . Acest scor este destul de bun. Bucătărie Cajun: Jambalaya vegană , Jambalaya ușoară cu raci și Supa Jambalaya sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală olandeză mare sau într-o cratiță, sotați puiul, ceapa, ardeiul verde, țelina, jalapeños și usturoiul în ulei până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați roșiile, apa, cimbrul, sarea, piperul și cayenne-ul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele2-3 Crenguțe De Cimbru, Doar Frunzele
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
4
Adăugați creveții; fierbeți la foc mic încă 6-8 minute sau până când creveții devin roz. Încorporați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista