Jalapeno Popper Sandwich Cu Brânză La Grătar

Jalapeno Popper Sandwich Brânză la grătar necesită în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de chipsuri de tortilla, cremă de brânză, brânză Colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Jalape Olivo Popper Sandwich Cu Brânză La Grătar, Jalape Olivo Popper Brânză La Grătar, și jalape Olivo popper brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați crema de brânză, smântâna și jalapeno murat într-un bol mic. Pune deoparte. Preîncălziți tigaia la foc mediu.
Feliați fiecare rolă în jumătate pe orizontală, apoi feliați vârfurile rotunjite de pe rulourile ciabatta pentru a face o jumătate superioară plată.
Întindeți 1 linguriță de unt pe partea tăiată aluată a cocului de jos și 1 linguriță de unt pe cocul de sus acum aplatizat.
Așezați jumătate din amestecul de cremă de brânză, jumătate din chipsurile zdrobite și jumătate din brânza mărunțită pe partea fără unt a cocului de jos.
Așezați jumătatea superioară a chiflei pe sandwich și așezați sandvișul pe tigaia fierbinte. Repetați cu al doilea sandwich.
Grătați până se rumenesc ușor și răsturnați, aproximativ 3 până la 5 minute; continuați la grătar până când brânza se topește și a doua parte se rumeneste.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada