Jack Frittata cu porumb și piper rapid

Jack Frittata cu porumb și piper rapid
Reteta Quick Corn and Pepper Jack Frittata poate fi facuta in aproximativ 24 de minute. Acest fel principal are 279 de calorii, 16 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD per porție. Mergeți la magazin și luați amestecul de ardei și ceapă pentru prăjiți, lapte, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine rapidă cu brânză Pepper Jack, Briose Pepper Jack Corn și Panini cu dovlecel și porumb cu brânză Pepper Jack.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Bateți ouăle, laptele și chimenul într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare de fontă sau pentru cuptor. Gătiți legumele congelate în unt fierbinte timp de 4 până la 5 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați porumb conservat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PorumbConserve De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Turnați amestecul de ouă peste legume în tigaie. Gatiti la foc mediu. Pe măsură ce ouăle se întăresc, rulați o spatulă pentru a ridica ouăle, astfel încât porția nefiertă să curgă dedesubt. Continuați să gătiți și să ridicați ouăle până aproape se întăresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se prăjește la 4 până la 5 inci de căldură timp de 1 până la 2 minute sau doar până când partea de sus este așezată și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Tăiați în 6 felii.
9
Serviți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Vin Spumant

Frittata funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista