Italiană Patty-Se Topesc Hoagie

Italiană Patty-Se Topesc Hoagie
Rețeta italiană Patty-Melt Hoagie ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,98 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză provolone, rotundă măcinată, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Patty Melt, Patty Melt, și Patty Melt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați ceapa, ardeiul prăjit, ciupercile, usturoiul, 1/4 linguriță. sare, oregano și 1/4 linguriță. piper măcinat. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele sunt fragede si aurii, aproximativ 10 minute. Păstrați cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
În timp ce legumele se gătesc, împărțiți rulourile și scobiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Așezați pe o foaie de copt cu părțile scobite în sus și aranjați 1 felie de brânză pe fiecare jumătate de rulou. Zdrobiți carnea de vită într-un castron și amestecați în 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. pepper. Împărțiți carnea în jumătate și apoi formați-o în 2 torturi ovale, modelând carnea pentru a se potrivi cu forma și dimensiunea rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Așezați rulourile în cuptor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Puneți o tigaie mare și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Adăugați chiftele de vită în tigaie și gătiți timp de 3 minute; răsturnați, așezați brânza rămasă deasupra, acoperiți tigaia și gătiți până se face mediu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Așezați fundul ruloului pe farfurii. Completați fiecare cu puțin sos de roșii, un patty și un amestec de legume. Acoperiți cu blaturi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista