Italiană Chiftele Plăcintă
Rețeta plăcintă italiană cu chiftele ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. O porție conține 500 de calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chiftele obișnuite, sos de spaghete, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Italiană Perisoare Submarine, Cursoare Italiene De Chiftele, și Supă Italiană De Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă, 9x1 1/4 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Bateți oul și untul într-un castron mare cu furculiță sau sârmă. Se amestecă fettuccine și 1 cană de brânză. Se amestecă amestecul în placa de plăcintă; apăsați uniform pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă folosind spatele lingurii de lemn sau a spatulei de cauciuc.
Aruncați sosul de spaghete, chiftelele și ardeiul gras într-un castron mare. Puneți amestecul de chiftele în crustă de fettuccine.
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 45 de minute.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.