Italiană" Cârnați " Copil Înapoi Coaste
Rețeta italiană" cârnați " coaste spate pentru copii ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 4 ore. O porție conține 218 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.19 pe portie. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaste pentru copii, sare kosher, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase, BBQ copil înapoi coaste, și Coaste Spate Pentru Copii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Combinați semințele de fenicul, piperul negru, zahărul, sarea de usturoi, sarea kosher și piperul cayenne într-un castron mic.
Așezați rafturile pentru coaste pe foaia de copt pregătită; tăiați mai multe fante superficiale în membrană de-a lungul spatelui coastelor cu un cuțit ascuțit. Frecați amestecul de semințe de fenicul pe ambele părți ale coastelor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore. Răsturnați coastele și coaceți până când o furculiță se introduce ușor între oase, 1 până la 1 1/2 ore. Puneți deoparte să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Combinați zahărul brun, sucul de portocale, oțetul, coaja de portocală și pasta fierbinte de chile într-o cratiță la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 grade F (220 grade C) și aliniați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați rafturile cu coaste în coaste individuale; aruncați cu glazură într-un castron mare până când este acoperit uniform.
Așezați coaste pe foaia de copt pregătită. Rezervați orice glazură suplimentară în vas pentru însăilare.
Coaceți coastele glazurate timp de 5 minute. Răsturnați, periați cu glazura rămasă și coaceți până se rumenesc, 5 până la 10 minute.