Intestin De Porc Fiert
Intestinul de porc fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 322 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare kosher, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Indad de porc (carne de porc indiană dulce și sărată), Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles), și Carne De Porc Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați intestinul în mai multe schimbări de apă rece. Înmuiați bungul în 1 litru de apă amestecat cu oțet. Între timp, aduceți oală mare de apă la fiert.
Adăugați intestinul în oală și fierbeți timp de 10 minute.
Reveniți la oală și adăugați stoc (sau apă rece) pentru a acoperi.
Adăugați ceapă, morcov, țelină, frunze de dafin și boabe de piper. Condimentează liberal cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare și se reduce la foc mic. Gatiti pana cand intestinele sunt fragede, 1 1/2 pana la 2 ore. Totul se răcește în oală până se răcește suficient pentru a se descurca.
Scoateți din oală și scurgeți.
Feliați pe părtinire în felii de aproximativ 1/3 inch grosime.
Serviți așa cum este în supele de tăiței. Alternativ, încălziți tigaia mare și grea la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Adăugați felii de intestare și gătiți până se rumenesc ușor și crocant pe ambele părți, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare.
Serviți în tacos sau mâncați singur cu o stoarcere de var.