Inside Out Ravioli II

Inside Out Ravioli II
Rețeta Inside Out Ravioli II ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 244 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac, brânză cheddar, paste cu scoici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pe Dos Ravioli I, Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată până se rumeneste; se scurge. Într-un castron mare, amestecați împreună carne de vită gătită, spanac, sos de paste și toate, cu excepția a 1/4 cană de brânză Cheddar. Rezervați 2 căni de amestec de sos. Amestecați cojile de paste în amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Sos De PasteSos De Paste
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă amestecul de coajă într-un vas de copt de 9x13 inch și se acoperă cu sos rezervat și se presară cu brânză rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate15
Revista