Inimi De Anghinare Marinate

Inimi De Anghinare Marinate
Marinate anghinare inimile este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 1. O porție conține 653 calorii, 4G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 161 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Inimi De Anghinare Marinate, Inimi Și Ciuperci De Anghinare Marinate, și Ciuperci marinate, inimi de anghinare și salată de conopidă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, apa și sarea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați usturoiul, frunza de dafin, boabele de piper și fulgii de chili roșii în fundul unui borcan care poate conține cel puțin 1 1/2 halbe. Împachetați inimile de anghinare tăiate în borcanul în care ați așezat condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
Turnați lichid fierbinte de decapare peste inimile de anghinare și atingeți ușor pentru a disloca orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
4
Se toarnă ulei de măsline în borcan până când inimile de anghinare sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
5
Puneți un capac pe borcan și agitați pentru a ajuta la distribuirea uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Lăsați borcanul să stea pe tejghea până se răcește. Odată răcit, dați-l la frigider.
7
Lăsați anghinarea să se marineze cel puțin 24 de ore înainte de a mânca. Anghinarea marinată se va păstra cel puțin o săptămână la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare MarinateInimi De Anghinare Marinate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista