Ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ingredientul Secret (Turmeric): Gobi Gobi. Această rețetă servește 2. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați tandoori Gobi sau Gobi tikka, cum se face tandoori Gobi / gobi s, Gobi pakora , cum se fac Gobi pakoras sau clătite de conopidă, și Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie largă de saut la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați turmeric, semințe de chimen, ghimbir, usturoi și chili. Saut-ul este doar până când este parfumat-aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă conopida și se condimentează cu sare.
Adăugați 2/3 cană de apă și acoperiți. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 10 până la 12 minute, până când conopida este fragedă.
Scoateți capacul oalei și lăsați apa rămasă să se evapore la foc mare, apoi lăsați conopida să capete o nuanță aurie atât de ușoară, mistuind în tigaia uscată încă 5 până la 7 minute. Aruncați cu untul și coriandrul și serviți.