White Sesame fistic Crunch Ice Cream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1846 calorii, 30g de proteine, și 138g de grăsime fiecare. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de smântână, semințe de susan proaspăt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Susan Crunch Frisca Lira Tort, și Fursecuri cu fistic cu glazură de ciocolată albă-cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se macină semințele de susan proaspăt prăjite în blender la viteză medie timp de 10 secunde, până când sunt în mare parte pulverizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de lapte și se amestecă încă 10 secunde până se formează o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
3
Adăugați laptele și smântâna rămase și amestecați la maxim timp de 30 de secunde, până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De Cină
4
Într-o cratiță cu fund mediu greu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până la o culoare palidă și ușor îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă lactate, se amestecă pentru a se combina și se gătește la foc mediu, amestecând frecvent, până când se formează o cremă pe spatele unei linguri și un deget glisat lasă o linie curată. Strecurați crema într-un recipient etanș, apăsând pe solidele de susan pentru a extrage tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cafea Fierbinte Tare Caldă
5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se amestecă coaja de portocală și extractul de vanilie, apoi se sare după gust. Se răcește cel puțin 6 ore sau peste noapte la frigider, apoi se amestecă a doua zi conform instrucțiunilor producătorului. În ultimul minut de agitare, adăugați fistic.
Transferați înghețata amestecată într-un recipient etanș și răciți-o la congelator timp de cel puțin 4 ore înainte de servire. Pentru a servi, acoperiți fiecare bol cu 1 până la 2 lingurițe de melasă de rodie.