Inele De Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați inelele de ceapă. Această rețetă face 3 porții cu 910 calorii, 16g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ouă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Puneți deoparte 2 foi suplimentare de pergament.
Combinați făina și 1 linguriță de sare într-un vas larg și puțin adânc; pus deoparte.
Combinați ouăle și laptele într-un alt vas superficial și amestecați până când ouăle sunt rupte; pus deoparte.
Amestecați pesmetul și restul de 1 1/2 lingurițe de sare împreună într - un al treilea vas puțin adânc; set aside.To pâine, aruncați un inel de ceapă în amestecul de făină până când este acoperit uniform, apoi scuturați excesul. Apoi, înmuiați inelul în amestecul de ouă până când este acoperit peste tot, apoi lăsați excesul să se scurgă. În cele din urmă, aruncați inelul în amestecul de pesmet, apăsând pentru ca firimiturile să adere, până când sunt acoperite uniform peste tot. Puneți inelul de ceapă pâine pe foaia de copt pregătită și repetați cu inelele de ceapă rămase, așezându-le într-un singur strat și asigurându-vă că nu se ating. Când foaia de copt este plină, acoperiți inelele de ceapă pâine cu o nouă foaie de hârtie pergament. Continuați să coaceți și să așezați inele de ceapă pe noua foaie de pergament până se umple. Repetați cu a treia foaie de pergament până când toate inelele de ceapă sunt pâine; pus deoparte.
Așezați uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu.
Se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la 375 de grade F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.
Așezați o grătar pe o a doua foaie de copt; pune deoparte.Lucrând în loturi (aproximativ 8 inele de ceapă medii până la mari la un moment dat) și folosind mâinile, aruncați cu grijă inelele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc ușor, aproximativ 45 de secunde. Folosind clești, transferați inelele pe grătar și condimentați imediat cu sare. Repetați cu inelele rămase și serviți imediat.