Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați inelele de ceapă. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zară, tandoori masala, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele", și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
1
Combinați chaat masala, chimenul măcinat, pudra de chili și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat Masala
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Se amestecă împreună Zara, tandoori masala și 2 lingurițe de inel de ceapă masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați inelele de ceapă și apăsați pentru a acoperi. Marinați acoperit la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Umpleți un cuptor olandez mare la jumătate cu ulei vegetal și încălziți la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se amestecă împreună făina și 2 linguri de inel de ceapă masala într-un castron puțin adânc sau într-un vas mare. Dragați ceapa în făina condimentată în loturi, acoperind fiecare inel uniform. Scuturați orice exces de făină și așezați cu grijă inelele în uleiul încins. Se prăjesc în loturi până se rumenesc, întorcându-se pentru a găti uniform și pentru a preveni lipirea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Condimentați inelele de ceapă prăjite cu mai multe inele de ceapă masala și sare și repetați cu ceapa rămasă. Asigurați-vă că uleiul vegetal revine până la 375 grade F între loturi.