Inele De Ceai De Caise

Inele De Ceai De Caise
Nevoie de o băutură vegetariană? Inelele de ceai de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de suc de portocale, caise, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Inele De Ceai De Caise-Migdale, Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, și Ceai Cu Gheață Thailandez.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, drojdia, sarea și nucșoara. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și untul la 120 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se umezește. Bateți ouăle până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Într-o cratiță mare, combinați caisele și apa. Gatiti la foc mediu timp de 30 de minute sau pana cand apa este absorbita si caisele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, sucul și nucile. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Rulați o porție într-un 18-in. x 12-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Răspândiți jumătate din umplutură peste dreptunghi până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă; ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel. Repetați pentru al doilea inel. Cu foarfeca, tăiați fiecare de la marginea exterioară cu două treimi spre centrul inelului la 1 in. intervale. Benzi Separate ușor: răsuciți astfel încât spectacolele de umplere, ușor suprapuse cu piesa anterioară. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
10
Se coace la 375 la 25-28 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
12
Într-un castron mic, combinați zahărul de cofetărie și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; stropiți peste inele calde de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista