Inele De Ceai De Caise
Nevoie de o băutură vegetariană? Inelele de ceai de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24. Un amestec de suc de portocale, caise, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Inele De Ceai De Caise-Migdale, Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, și Ceai Cu Gheață Thailandez.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, drojdia, sarea și nucșoara. Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și untul la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se umezește. Bateți ouăle până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Într-o cratiță mare, combinați caisele și apa. Gatiti la foc mediu timp de 30 de minute sau pana cand apa este absorbita si caisele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, sucul și nucile. Mișto.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Rulați o porție într-un 18-in. x 12-în. dreptunghi.
Răspândiți jumătate din umplutură peste dreptunghi până la 1/2 in. de margini.
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă; ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel. Repetați pentru al doilea inel. Cu foarfeca, tăiați fiecare de la marginea exterioară cu două treimi spre centrul inelului la 1 in. intervale. Benzi Separate ușor: răsuciți astfel încât spectacolele de umplere, ușor suprapuse cu piesa anterioară. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 375 la 25-28 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Într-un castron mic, combinați zahărul de cofetărie și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; stropiți peste inele calde de ceai.