Inel de foc pui la grătar

Inel de foc pui la grătar
Ring Of Fire pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 612 calorii, 41G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 415 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pui de friteuză broiler, pudră de chili, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 64%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bloody Mary și inelul de foc mic dejun, Friptură de New York la grătar cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Anghinare La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați puiul pe o tăietură de plastic, cu pieptul în sus, cu gâtul îndreptat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Îndepărtați ambele aripi la articulația dintre aripă și tambur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Îndepărtați sferturile coapsei tăind pe ambele părți ale capătului din spate al sânului. Prindeți ambele picioare, scoateți articulațiile care se conectează la spate și întoarceți pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
5
Îndepărtați coapsele și picioarele prin feliere acolo unde se atașează de coloana vertebrală. Țineți coapsa și piciorul împreună, simțiți ușoara indentare unde se întâlnesc articulațiile și faceți o incizie la această articulație. Setați piciorul și coapsa în jos și feliați să se separe. Repetați cu cealaltă bucată de picior. Întoarceți pasărea înapoi, cu pieptul în sus, puneți cuțitul pe piept și tăiați-l de-a lungul cutiei toracice, tăind carnea de sân departe de os. Asigurați-vă că includeți toba atunci când îndepărtați sânul. Repetați pe celălalt sân. Congelați carcasa pentru a face stoc sau aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Puneți bucățile de pui într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon cu apă, miere și sare. Sigilați punga și deplasați-vă energic timp de 1 până la 2 minute pentru a distribui mierea și a dizolva sarea. Puneți punga într-un recipient etanș și dați-o la frigider timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
7
Între timp, combinați pudra de curry, pudra de chili, pudra de cacao, pudra de adobo, chimenul și boia afumată fierbinte într-o pungă resigilabilă de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Bateți puiul cu prosoape de hârtie până se usucă foarte mult. Nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Puneți puiul în pungă cu amestecul de condimente și agitați pentru a acoperi bine puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
10
Așezați piesele pe un suport de răcire așezat într-o tigaie pe jumătate de foaie. Odihnește-te 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Spritz 2 bucăți de ziar ușor cu ulei vegetal și a pus în partea de jos a unui starter coș de cărbune. Umpleți starterul coșului de fum cu cărbune natural, de 2 până la 3 kilograme, și puneți-l pe grătarul de cărbune al unui grătar de ceainic până când este fierbinte și cenușiu, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pregătiți un inel de folie de aluminiu rezistentă cu Centrul de 9 inci în diametru. Puneți acest inel peste demarorul coșului de fum și așezați-vă pe grătarul de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Distribuiți cu grijă și uniform cărbunele fierbinte în afara inelului. Setați o tigaie din aluminiu în centrul inelului pentru a prinde orice picurare. Puneți grătarul de gătit la loc și încălziți timp de 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
13
Ungeți ușor grătarul de gătit. Aranjați bucățile de pui, cu pielea în jos, pe grătar peste cărbunii fierbinți. Rotiți picioarele cu un sfert de tură la fiecare 3 până la 4 minute. Întoarceți coapsele, aripile și sânii după 4 până la 5 minute. Pielea trebuie să blistereze și să se întunece la culoare. Reglați intensitatea căldurii rotind grătarul pentru a expune bucățile de pui la cărbuni mai reci sau mai fierbinți, după cum este necesar, și pentru a evita flăcările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
După 9 până la 10 minute Timp total de gătit, mutați sânul în centrul grătarului și acoperiți cu o a doua tigaie din aluminiu. După 10 până la 11 minute Timp total de gătit, puneți aripile deasupra tigaiei. Înclinați coapsele și picioarele pe partea laterală a tigaiei din aluminiu, departe de căldura directă a cărbunelui. Întoarceți la fiecare 2 minute. Puneți bucățile care termină de gătit deasupra tigaiei. După 18 până la 20 de minute de gătire totală, verificați temperatura cu un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai adâncă a fiecărei bucăți. Piesele ar trebui să ajungă la 155 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Scoateți puiul într-un castron curat, mediu. Acoperiți cu un prosop de ceai și odihniți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista