Inel de foc pui la grătar

Ring Of Fire pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 612 calorii, 41G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 415 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pui de friteuză broiler, pudră de chili, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 64%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bloody Mary și inelul de foc mic dejun, Friptură de New York la grătar cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel, și Anghinare La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați puiul pe o tăietură de plastic, cu pieptul în sus, cu gâtul îndreptat spre dvs.
Îndepărtați ambele aripi la articulația dintre aripă și tambur.
Îndepărtați sferturile coapsei tăind pe ambele părți ale capătului din spate al sânului. Prindeți ambele picioare, scoateți articulațiile care se conectează la spate și întoarceți pasărea.
Îndepărtați coapsele și picioarele prin feliere acolo unde se atașează de coloana vertebrală. Țineți coapsa și piciorul împreună, simțiți ușoara indentare unde se întâlnesc articulațiile și faceți o incizie la această articulație. Setați piciorul și coapsa în jos și feliați să se separe. Repetați cu cealaltă bucată de picior. Întoarceți pasărea înapoi, cu pieptul în sus, puneți cuțitul pe piept și tăiați-l de-a lungul cutiei toracice, tăind carnea de sân departe de os. Asigurați-vă că includeți toba atunci când îndepărtați sânul. Repetați pe celălalt sân. Congelați carcasa pentru a face stoc sau aruncați.
Puneți bucățile de pui într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon cu apă, miere și sare. Sigilați punga și deplasați-vă energic timp de 1 până la 2 minute pentru a distribui mierea și a dizolva sarea. Puneți punga într-un recipient etanș și dați-o la frigider timp de 1 1/2 ore.
Între timp, combinați pudra de curry, pudra de chili, pudra de cacao, pudra de adobo, chimenul și boia afumată fierbinte într-o pungă resigilabilă de 1 galon.
Bateți puiul cu prosoape de hârtie până se usucă foarte mult. Nu clătiți.
Puneți puiul în pungă cu amestecul de condimente și agitați pentru a acoperi bine puiul.
Așezați piesele pe un suport de răcire așezat într-o tigaie pe jumătate de foaie. Odihnește-te 30 de minute.
Spritz 2 bucăți de ziar ușor cu ulei vegetal și a pus în partea de jos a unui starter coș de cărbune. Umpleți starterul coșului de fum cu cărbune natural, de 2 până la 3 kilograme, și puneți-l pe grătarul de cărbune al unui grătar de ceainic până când este fierbinte și cenușiu, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pregătiți un inel de folie de aluminiu rezistentă cu Centrul de 9 inci în diametru. Puneți acest inel peste demarorul coșului de fum și așezați-vă pe grătarul de cărbune.
Distribuiți cu grijă și uniform cărbunele fierbinte în afara inelului. Setați o tigaie din aluminiu în centrul inelului pentru a prinde orice picurare. Puneți grătarul de gătit la loc și încălziți timp de 2 până la 3 minute.
Ungeți ușor grătarul de gătit. Aranjați bucățile de pui, cu pielea în jos, pe grătar peste cărbunii fierbinți. Rotiți picioarele cu un sfert de tură la fiecare 3 până la 4 minute. Întoarceți coapsele, aripile și sânii după 4 până la 5 minute. Pielea trebuie să blistereze și să se întunece la culoare. Reglați intensitatea căldurii rotind grătarul pentru a expune bucățile de pui la cărbuni mai reci sau mai fierbinți, după cum este necesar, și pentru a evita flăcările.
După 9 până la 10 minute Timp total de gătit, mutați sânul în centrul grătarului și acoperiți cu o a doua tigaie din aluminiu. După 10 până la 11 minute Timp total de gătit, puneți aripile deasupra tigaiei. Înclinați coapsele și picioarele pe partea laterală a tigaiei din aluminiu, departe de căldura directă a cărbunelui. Întoarceți la fiecare 2 minute. Puneți bucățile care termină de gătit deasupra tigaiei. După 18 până la 20 de minute de gătire totală, verificați temperatura cu un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai adâncă a fiecărei bucăți. Piesele ar trebui să ajungă la 155 de grade F.
Scoateți puiul într-un castron curat, mediu. Acoperiți cu un prosop de ceai și odihniți 5 minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat