India Pale Ale Caramel Porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? India Pale Ale Caramel porumb ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caju, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați India Pale Ale Risotto Rețetă, Aragaz Lent Pale Ale Porumb Dip, și Porumb prăjite, Pale Ale și de nucă de Cocos Curry Supa cu Brûléed Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.tapetați două tigăi de 15x10x1 inci cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, așezați floricele și caju; pus deoparte.
În cratița de 2 litri, încălziți ale la foc mediu, frecvent, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă garam masala și sare.
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.