Impletitura crema de nuca
Nuc Cream Braid durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 32 de porții cu 136 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Încercați împletitură cu merișoare-nucă , împletitură cu scorțișoară și nucă (cu conținut scăzut de carbohidrați) și împletitură cu iaurt cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Adaugati untul, zaharul, sarea, ou si 1-1/2 cani de faina; bate la foc mic timp de 3 minute, răzuind bolul din când în când.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Intre timp, intr-un castron mic, batem crema de branza si zaharul; pus deoparte.
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție într-un format de 12 inchi. x 8 inchi. dreptunghi și se așează pe foi de copt unse.
Întindeți jumătate din umplutură în treimea centrală a fiecărui dreptunghi.
Pe fiecare parte lungă, tăiați fâșii de 1 inch lățime de aproximativ 2-1/2 inch în centru. Începând de la un capăt, îndoiți benzi alternative în unghi pe umplutură. Capetele sigilate. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe gratele de sârmă. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți. A se păstra pentru frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!