Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel

Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel
Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă Morel ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1650 calorii, 232g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $18.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână piper de cayenne, praz, coapse de iepure și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară, Iepure cu legume de primavara-Cocotte printani otrivre de lapin, și Gnocchi cu legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sare și piper coapsa de iepure. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mare. Căutați coapsa pe toate părțile și apoi gătiți până la coacere medie timp de încă 2 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Iepure întregIepure întreg
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
La foc mediu folosind o tigaie mare, adăugați ulei de măsline și unt. Caramelizați gnocchiul pe ambele părți timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
GnocchiGnocchi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ciuperci Morel sotate, ceapă, fasole fava,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Fasole FavaFasole Fava
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
mazăre proaspătă, Ferigi fiddlehead și praz sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FiddleheadsFiddleheads
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați usturoi și șobolani și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați stocul de pui puțin la un moment dat și reduceți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați pătrunjel, smântână grea, parmezan, ulei de trufe și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei De TrufeUlei De Trufe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Încălziți spuma Morel și piureul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
La foc mediu într-o cratiță medie sotati usturoi, ceapă eșalotă, morels, praz și ceapă în unt până foarte moale aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați stocul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare. Când vine vorba de fierbere, adăugați smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
11
Se ia de pe foc și se piurează într-un blender. Sare și piper, după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
La foc mediu într-o cratiță medie se adaugă untul și se sotează ceapa și prazul aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați bulionul de pui, dați la fiert și apoi puneți-l într-un blender cu spanac. Puree până se omogenizează și se transferă într-un castron. Condimentează cu sare, piper și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Așezați vasul pe o baie de gheață pentru a opri procesul de gătit. Acest lucru păstrează culoarea verde strălucitor. Păstrați în frigider până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Ingrediente

6puțin dovlecel tocatPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional1Oreos dublu umplutColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional6puțin dovlecel tocatArdei iuteArdei iute2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză de mazăre, pentru ornatvarză de mazăre, pentru ornat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole favafasole fava1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilFerigi fiddleheadFerigi fiddlehead1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper42gnocchi preparategnocchi preparate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz (numai partea albă)praz (numai partea albă)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz, spălat și tocat (numai partea albă)praz, spălat și tocat (numai partea albă)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz sălbatic, spălat și tăiat în fâșii de 1 1/2 inchpraz sălbatic, spălat și tăiat în fâșii de 1 1/2 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci proaspete de morel, sotate în 1 linguriță de ulei de măsline și unt cu 1 linguriță de ceapă tocată și 1/2 linguriță de usturoi tocatciuperci proaspete de morel, sotate în 1 linguriță de ulei de măsline și unt cu 1 linguriță de ceapă tocată și 1/2 linguriță de usturoi tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci morel proaspete, spălate și uscateciuperci morel proaspete, spălate și uscate1parmezan rasfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1parmezan rasulei de măsline purulei de măsline pur1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tocatăceapă tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1parmezan ras1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre dulce proaspătă, decojite și fierte în apă sărată, apoi șocat în baie de gheațămazăre dulce proaspătă, decojite și fierte în apă sărată, apoi șocat în baie de gheață6coapse de iepurecoapse de iepure6puțin dovlecel tocatSareSare6puțin dovlecel tocatSare și piperSare și piper1parmezan rasceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilspanac, fierte în apă sărată, apoi șocat în baie de gheațăspanac, fierte în apă sărată, apoi șocat în baie de gheață1ceapa de primavara, feliata si caramelizata in 1 lingurita de ulei de masline si 1 lingurita de untceapa de primavara, feliata si caramelizata in 1 lingurita de ulei de masline si 1 lingurita de unt1Oreos dublu umplutulei de trufeulei de trufe1parmezan rasunt nesăratunt nesărat12trufe negre, feliate pentru garnituritrufe negre, feliate pentru garnituri

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar slavon, barriques franceze și tone de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista