Iepure în Potacchio
Iepurele în Potacchio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 638 calorii, 58G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de roșii conservate, făină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Plăcinta de iepure a domnului McGregor, Iepure Fudge, și Iepure De Câmp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați bucățile de iepure și dragarea în făină. Condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți 6 linguri de ulei de măsline până la fumat. Gatiti bucatile de iepure pana se rumenesc, 3 sau 4 odata, si scoateti-le pe o farfurie.
Scurgeți uleiul vechi și adăugați nou cu șobolani, usturoi, rozmarin și ardei iute și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați suc de lămâie, coajă, roșii și vin și dați la fiert.
Adăugați bucăți de iepure și picături și reveniți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când iepurele este gătit, aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper și servește.