Iaurt-pui marinat cu salată de sfeclă

Pui marinat cu iaurt cu salată de sfeclă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, garam masala, coapse de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), Sfeclă Koshumbir - salată de sfeclă cu iaurt, și Salată De Sfeclă Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente (prin ghimbir) într-un castron mare.
Adăugați coapsele de pui; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Combinați roșiile și următoarele 4 ingrediente (prin coriandru) într-un castron mediu.
Combinați sucul, uleiul de măsline și 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul de suc peste amestecul de sfeclă și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada.
Presărați puiul uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Adăugați jumătate din pui în tigaie; gătiți puiul 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Repetați procedura cu puiul rămas.