Iaurt congelat cu ciocolată cu banane caramelizate

Iaurt congelat cu ciocolată cu banane caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați iaurtul congelat cu ciocolată cu banane caramelizate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Inghetata de iaurt congelat cu banane si sos de ciocolata, Orange Julius: cu banane congelate și iaurt, și Banane din Caraibe flambul cu caș de ananas peste iaurt congelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bananele într-un singur strat și presărați zahărul brun. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se caramelizeaza, 8 minute. De pe foc, adăugați romul și rotiți tigaia pentru a dizolva zahărul. Răsturnați trei sferturi din banane într-un robot de bucătărie și adăugați 3 linguri de lapte. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(carton Bloc)(carton Bloc)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați piureul într-un castron mic și congelați până la răcire, 15 minute. Se toacă bananele rămase și se congelează până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un alt bol, bateți cacao cu zahărul granulat, sarea, vanilia și restul de 1/2 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Bateți iaurtul până se omogenizează, apoi piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Transferați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când este aproape înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Se amestecă bananele tocate și ciocolata. Răsturnați iaurtul înghețat într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista