Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir
Lemon Grass și Ginger Iced Tean este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ceai, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir, Carne de porc fiartă cu lapte de cocos cu iarbă de lămâie și ghimbir, și Crab rege cu iarbă de lămâie - unt de ghimbir și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți iarba de lămâie, tăiați în lungimi de 2 inci și zdrobiți cu partea plată a unui cuțit mare.
Într-o tigaie de 2 litri, aduceți la fierbere 5 căni de apă, zahăr, ghimbir și iarbă de lămâie. Scoateți focul și adăugați pliculețe de ceai verde; lăsați să se absoarbă aproximativ 4 minute sau până când aroma este la fel de puternică pe cât doriți. Aruncați pungile de ceai; lăsați ceaiul să se răcească, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un ulcior. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore (Vezi notele).
Se toarnă în pahare înalte umplute cu gheață.