Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Hummus de linte roșie condimentat cu Berbere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 274 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cayenne, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Hummus De Linte, și Hummus Cu Linte Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți lintea și apa într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când lintea este moale, aproximativ 20-30 de minute. Verificați des și adăugați apă dacă pare uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți toată apa din linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Puneți-le și toate ingredientele rămase în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Verificați condimentele și adăugați mai mult suc de lămâie, Berber și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se transferă într-un castron acoperit, se presară ardei iute tocat, dacă se dorește, și se servește răcit sau la temperatura camerei.