Hummus cu bețișoare de legume
Hummus cu bețișoare de legume este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre de Est middl. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de susan, pastă de tahini, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Hummus de morcovi cu bețișoare vegetale, Bastoane De Țelină Hummus Mediteranean, și veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic.
Instrucțiuni
Puneți năutul, tahini și căței de usturoi într-un robot de bucătărie și bateți până se omogenizează.
Adăugați sucul de lămâie, uleiul de măsline, apa fiartă și Marmite. Whizz din nou până la foarte buna.
Se servește cu bețișoare de morcov, castraveți și piper și pâine plată de susan.
Pentru pâinea plată de susan, încălziți grătarul la înălțime și praf o foaie de copt antiaderentă cu puțină făină.
Se amestecă făina de auto-creștere, semințele de susan, un vârf de sare și o măcinare de piper negru într-un castron mare. Se amestecă iaurtul natural și laptele sau apa, apoi se amestecă bine pentru a forma un aluat moale.
Împărțiți aluatul în 4 și apăsați fiecare bucată într-un oval gros de aproximativ 5 mm.
Așezați pe foaie și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte până când sunt umflate și aurii.
Periați cu puțin ulei de măsline înainte de servire, dacă doriți.