Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap? Cartofi cu mărar cu hrean ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 182 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ sos de mărar cu hrean, cremă de mărar cu hrean și rulouri cu gust de mărar cu hrean.
Instrucțiuni
1
Scoateți o fâșie subțire de coajă în jurul centrului fiecărui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Puneți într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați ingredientele rămase.
4
Scurgeți cartofii; adăugați amestecul de unt și amestecați pentru a se acoperi.