Homestyle Turcia calea Michigander necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 113 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 54. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, pătrunjel, curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Homestyle Turcia, calea Michigander, Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, și Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți și spălați curcanul. Aruncați măruntaiele sau adăugați la tigaie dacă sunt preferatele cuiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Așezați curcanul într-un cuptor olandez sau într-o tigaie. Separați pielea peste piept pentru a face buzunare mici. Puneți 3 linguri de unt pe ambele părți între piele și carnea de sân. Acest lucru face ca carnea de sân foarte suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor Olandez
3
Într-un castron mediu, combinați apa cu bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară pătrunjelul și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ceapă
5
Se toarnă deasupra curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
6
Presărați sare condimentată peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Toată Turcia
7
Acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit 3 1/2 până la 4 ore, până când temperatura internă a curcanului ajunge la 180 de grade F (80 de grade C). În ultimele 45 de minute, îndepărtați folia, astfel încât curcanul să se rumenească frumos.