Homarul lui Arnaud Thermidor
Homarul lui Arnaud Thermidor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 942 calorii, 59G de proteine, și 64G de grăsime per portie. Un amestec de sare, gălbenușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și sarea într-un vas mare; aduceți la fierbere. Prindeți fiecare homar chiar în spatele ochilor și plonjați cu capul în apă clocotită. Reveniți la fierbere; acoperiți și fierbeți 5 minute pentru prima lire, încă 3 minute pentru fiecare kilogram suplimentar.
Scoateți homarii din apă cu clești de bucătărie; plonjați în apă rece.
Așezați homarul gătit, cu spatele în sus, pe o tăietură de lemn. Trageți coada sub corp; introduceți vârful unui cuțit ascuțit mare în articulația în care porțiunile capului și cozii se reunesc. Împărțiți secțiunile cozii în două jumătăți.
Întoarceți homarul și tăiați porțiunea capului, împărțind homarul în două bucăți separate.
Scoateți și aruncați punga de stomac gri-verzui și sacul de nisip din cap.
Scoateți carnea de coadă și toată carnea albă din corpul homarului. Crăpați ghearele și îndepărtați toată carnea. Tăiați gros carnea de homar și dați deoparte. Rupeți și aruncați porțiunea corpului cochiliei. Clătiți și scurgeți bine secțiunea cozii cochiliei și puneți coada deoparte.
Topiți 1 cană de unt într-o cratiță mare grea la foc mic; adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat lapte; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se ingroasa si bubuie.
Se ia de pe foc; se amestecă treptat un sfert din amestecul fierbinte în gălbenușuri.
Se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Reveniți la foc mediu; gatiti, amestecand constant, pana cand sosul este neted si ingrosat. Pune deoparte.
Sotati ciupercile si ceapa in untul ramas intr-o tigaie mare.
Adăugați carnea de homar și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, până când se încălzește bine. Îndoiți ușor amestecul de homar în sos.
Loc homar scoici într-un vas de copt superficial 2 1/2-quart; amestec homar lingura în și în jurul scoici.
Se presară generos cu brânză; se fierbe 6 inci de la elementul de încălzire la 1 minut sau până când brânza se rumeneste ușor.