Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe

Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe
Unt fiert homar, Muscade de Provence Ravioli, sos de unt de trufe este o rețetă mediteraneană, care servește 6. Pentru $65.47 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2140 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, semințe de fenicul, semințe de anason și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, și Homar Pocat cu unt de cocos cu sos de curry verde ananas.

Instrucțiuni

1
Pentru a face homarul: pregătiți un castron mare umplut cu gheață. Umpleți o oală foarte mare cu fund larg cu apă și adăugați oțetul, morcovii, ceapa, țelina, semințele de anason, semințele de fenicul, semințele de coriandru, frunza de dafin și cayenne. Aduceți la fierbere, scufundați homarii (gătiți unul câte unul dacă nu se potrivesc toți) în oală și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
AnasonAnason
Frunze De DafinFrunze De Dafin
HomarHomar
MorcovMorcov
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OțetOțet
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți homarii și puneți-i imediat în baia de gheață pentru a opri gătirea ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
GheațăGheață
3
Așezați un homar pe un prosop; trageți picioarele și rupeți articulațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
4
Îndepărtați partea subțire a ghearelor și osul din interiorul cărnii ghearelor răsucind-o și trăgând-o afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
5
Așezați gheara plat pe un prosop, acoperiți și bateți ușor cu un ciocan larg sau călcâiul unui cuțit. Folosiți degetele pentru a împinge ușor carnea prin deschiderea mare de la celălalt capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Așezați carnea de coadă plată și folosiți foarfece pentru a tăia pe jumătate pe lungime prin mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Îndepărtați vena care trece prin interiorul cozii, dar lăsați carnea în interiorul cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
8
Pentru articulații, tăiați articulația superioară a fiecărei articulații și folosiți foarfece pentru a tăia coaja de-a lungul marginii exterioare netede a articulației. Folosiți degetul pentru a deschide coaja și a scoate carnea. Rezervați carnea pe un prosop de hârtie, acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Pentru corp, trageți înapoi și aruncați sacul din spatele capului. Salvați icrele de culoare verde închis pentru un sos și corpul și picioarele pentru un stoc, dacă doriți. Aruncați tomalley și plămânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotele și gătiți până la translucid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați semințele de anason, semințele de fenicul, anasonul stelat, cayenne și coriandrul și sotati încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
AnasonAnason
Anason StelatAnason Stelat
CoriandruCoriandru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
4
Adăugați vinul; se aduce la fierbere timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați bucățile de unt treptat și bateți constant pentru a obține și emulsiona fondue beurre. Strecurați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați tarhonul. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
7
Pentru a face ravioli muscade de Provence:Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Împărțiți dovleacul și scoateți semințele. Puneți bucățile pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire. Puneți bucăți de unt pe bucățile individuale de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
UntUnt
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Stropiți mierea peste bucăți, condimentați cu sare, piper și nucșoară și puneți bățul de scorțișoară pe una dintre jumătățile de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
DovleacDovleac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
10
Se toarnă apa în tigaie și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Coaceți până când dovleacul este foarte moale, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să se răcească în tigaie, rezervând lichidul în tigaie. Răzuiește carnea de pe coajă; aruncați coaja și bățul de scorțișoară. Se amestecă dovleacul cu lichidul rămas în tigaie, se strecoară și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
DovleacDovleac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Întindeți un înveliș wonton, periați cu oul bătut și așezați 1 linguriță de umplutură muscade de Provence în centrul ambalajului. Acoperiți cu un al doilea înveliș și apăsați în jos marginile din jurul umpluturii, asigurându-vă că împingeți toate bulele de aer departe de centru spre marginile exterioare. Apăsați pe margini pentru a sigila. Utilizați un tăietor pentru a modela ravioli sau tăiați marginile la dorit din. Se pudrează cu făină pentru a preveni lipirea și se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
14
Pentru a găti, albiți ravioli în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
1
Se amestecă 1 1/2 căni de fondue beurre cu trufa și bulionul de vițel, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
2
Pentru a face salata: într-un castron, amestecați frisee, rădăcină de țelină, microgreen, migdale și mere. Aruncați cu vinaigreta. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
VarzăVarză
VinetăVinetă
MigdaleMigdale
MărMăr
Cret AndiveCret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru a servi: scufundați homarul în fonduta caldă beurre și lăsați timp de 2 minute, de pe foc, suficient de mult pentru a încălzi homarul și a termina gătitul. Puneți o lingură de sos de unt de trufe pe fundul unei farfurii pentru a face un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
SosSos
4
Puneți ravioli calzi deasupra. Se condimentează cu sare, piper și se strecoară cu ulei de măsline. Apoi puneți homarul pe ravioli, scos oarecum din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
HomarHomar
RavioliRavioli
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați salata deasupra, învelind-o într-o parte din coaja de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymigdale feliate, prăjitemigdale feliate, prăjite1Oreos dublu umplutsemințe de anasonsemințe de anason22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymere juliennedmere julienned1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinat, mai mult după gustpiper negru proaspăt măcinat, mai mult după gust907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunt, tăiat în bucățiunt, tăiat în bucăți1morcov, decojit și tăiat cubulețemorcov, decojit și tăiat cubulețe1ciorchinițelină, spălată și tăiatățelină, spălată și tăiată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrădăcină de țelină juliennedrădăcină de țelină julienned4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă sau stoc de puiapă sau stoc de pui3inchfăină universală, plus făină de bancăfăină universală, plus făină de bancă1Oreos dublu umplutsemințe de coriandrusemințe de coriandru11 lingură de oregano uscatsemințe de coriandrusemințe de coriandru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1ou, bătutou, bătut1Oreos dublu umplutsemințe de feniculsemințe de fenicul2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriseefrisee1pinchCiupiți ardeiul cayenne măcinatCiupiți ardeiul cayenne măcinat1Oreos dublu umplutulei de măsline plus 3 până la 4 linguriulei de măsline plus 3 până la 4 linguri1kilogramemuscade de Provencemuscade de Provence2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2kilogramehomari vii, femele, dacă este posibilhomari vii, femele, dacă este posibil591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmicrogreenemicrogreene1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă2Bucăți de caramele Heath Barceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri1ceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Bucăți de caramele Heath Barsare, mai mult după gustsare, mai mult după gust6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2Bucăți de caramele Heath Barceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată1buchetcrenguțe proaspete de tarhoncrenguțe proaspete de tarhon14pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtrufe de iarnă, julienned sau tocatetrufe de iarnă, julienned sau tocate42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat2Bucăți de caramele Heath Barstoc redus de vițel, opționalstoc redus de vițel, opțional1Oreos dublu umplutvinetă, făcută cu oțet banyulsvinetă, făcută cu oțet banyuls2anason stelat întreganason stelat întreg1pachetWonton wrappersWonton wrappers

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 23 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista