Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe
Unt fiert homar, Muscade de Provence Ravioli, sos de unt de trufe este o rețetă mediteraneană, care servește 6. Pentru $65.47 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 154g de grăsime, și un total de 2140 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, semințe de fenicul, semințe de anason și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, și Homar Pocat cu unt de cocos cu sos de curry verde ananas.
Instrucțiuni
1
Pentru a face homarul: pregătiți un castron mare umplut cu gheață. Umpleți o oală foarte mare cu fund larg cu apă și adăugați oțetul, morcovii, ceapa, țelina, semințele de anason, semințele de fenicul, semințele de coriandru, frunza de dafin și cayenne. Aduceți la fierbere, scufundați homarii (gătiți unul câte unul dacă nu se potrivesc toți) în oală și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Fenicul
Anason
Frunze De Dafin
Homar
Morcov
Piper Cayenne Măcinat
Oțet
țelină
Ceapă
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți homarii și puneți-i imediat în baia de gheață pentru a opri gătirea ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Gheață
3
Așezați un homar pe un prosop; trageți picioarele și rupeți articulațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
4
Îndepărtați partea subțire a ghearelor și osul din interiorul cărnii ghearelor răsucind-o și trăgând-o afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
5
Așezați gheara plat pe un prosop, acoperiți și bateți ușor cu un ciocan larg sau călcâiul unui cuțit. Folosiți degetele pentru a împinge ușor carnea prin deschiderea mare de la celălalt capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Așezați carnea de coadă plată și folosiți foarfece pentru a tăia pe jumătate pe lungime prin mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
7
Îndepărtați vena care trece prin interiorul cozii, dar lăsați carnea în interiorul cozii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
Pentru articulații, tăiați articulația superioară a fiecărei articulații și folosiți foarfece pentru a tăia coaja de-a lungul marginii exterioare netede a articulației. Folosiți degetul pentru a deschide coaja și a scoate carnea. Rezervați carnea pe un prosop de hârtie, acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Foarfece De Bucătărie
9
Pentru corp, trageți înapoi și aruncați sacul din spatele capului. Salvați icrele de culoare verde închis pentru un sos și corpul și picioarele pentru un stoc, dacă doriți. Aruncați tomalley și plămânii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotele și gătiți până la translucid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Adăugați semințele de anason, semințele de fenicul, anasonul stelat, cayenne și coriandrul și sotati încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Anason
Anason Stelat
Coriandru
Piper Cayenne Măcinat
4
Adăugați vinul; se aduce la fierbere timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați bucățile de unt treptat și bateți constant pentru a obține și emulsiona fondue beurre. Strecurați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați tarhonul. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tarhon
7
Pentru a face ravioli muscade de Provence:Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Împărțiți dovleacul și scoateți semințele. Puneți bucățile pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire. Puneți bucăți de unt pe bucățile individuale de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Stropiți mierea peste bucăți, condimentați cu sare, piper și nucșoară și puneți bățul de scorțișoară pe una dintre jumătățile de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
Piper
Miere
Sare
10
Se toarnă apa în tigaie și se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Coaceți până când dovleacul este foarte moale, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Lăsați să se răcească în tigaie, rezervând lichidul în tigaie. Răzuiește carnea de pe coajă; aruncați coaja și bățul de scorțișoară. Se amestecă dovleacul cu lichidul rămas în tigaie, se strecoară și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Dovleac
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Întindeți un înveliș wonton, periați cu oul bătut și așezați 1 linguriță de umplutură muscade de Provence în centrul ambalajului. Acoperiți cu un al doilea înveliș și apăsați în jos marginile din jurul umpluturii, asigurându-vă că împingeți toate bulele de aer departe de centru spre marginile exterioare. Apăsați pe margini pentru a sigila. Utilizați un tăietor pentru a modela ravioli sau tăiați marginile la dorit din. Se pudrează cu făină pentru a preveni lipirea și se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
14
Pentru a găti, albiți ravioli în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
1
Se amestecă 1 1/2 căni de fondue beurre cu trufa și bulionul de vițel, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
2
Pentru a face salata: într-un castron, amestecați frisee, rădăcină de țelină, microgreen, migdale și mere. Aruncați cu vinaigreta. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Telina
Varză
Vinetă
Migdale
Măr
Cret Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a servi: scufundați homarul în fonduta caldă beurre și lăsați timp de 2 minute, de pe foc, suficient de mult pentru a încălzi homarul și a termina gătitul. Puneți o lingură de sos de unt de trufe pe fundul unei farfurii pentru a face un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Sos
4
Puneți ravioli calzi deasupra. Se condimentează cu sare, piper și se strecoară cu ulei de măsline. Apoi puneți homarul pe ravioli, scos oarecum din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Homar
Ravioli
Piper
Sare
5
Adăugați salata deasupra, învelind-o într-o parte din coaja de homar.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.