Homar aburit cu unt Charmoula
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homar aburit cu unt Charmoula ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 502 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Homar aburit cu unt desenat, Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați suficientă apă într-o oală foarte mare pentru a atinge adâncimea de 2 inci. Acoperiți; aduceți la fierbere.
Adăugați mai întâi capul de homari, acoperiți și aburiți până când cojile sunt roz și homarii sunt fierți, aproximativ 12 minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Se adauga usturoiul si saut 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase. Condimentează după gust cu sare. Împărțiți între 2 boluri mici.
Serviți homari cu unt charmoula.
O porție conține următoarele: 534,47 calorii (kcal), 58,1% calorii din grăsimi, 34,51 (g)