Homar aburit cu unt Charmoula

Homar aburit cu unt Charmoula
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Homar aburit cu unt Charmoula ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 502 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Homar aburit cu unt desenat, Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați suficientă apă într-o oală foarte mare pentru a atinge adâncimea de 2 inci. Acoperiți; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mai întâi capul de homari, acoperiți și aburiți până când cojile sunt roz și homarii sunt fierți, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adauga usturoiul si saut 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase. Condimentează după gust cu sare. Împărțiți între 2 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Serviți homari cu unt charmoula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
O porție conține următoarele: 534,47 calorii (kcal), 58,1% calorii din grăsimi, 34,51 (g)
7
Auto

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista