Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat

Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul în bulion de lămâie cu Flanuri Shiitake Trufate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 9.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sare și piper, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, Bulion de pui condimentat cu Flans de arpagic, și Trufă, Shiitake Matzo Supă Cu Bile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți chiuveta cu apă rece și adăugați cuburi de gheață. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, amorțiți homarii așezându-i la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Transferați-le pe o placă de tăiere grea, introduceți vârful unui cuțit mare și greu la baza capetelor și tăiați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Scoateți ghearele ,articulațiile (secțiunile de sub gheare) și cozile. Puneți corpurile deoparte pentru bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Tăiați cozile pe jumătate pe lungime până la apendicele plate cu pene de la baza cozilor (acestea rămân intacte) și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Transferați ghearele într-un castron mare rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste ele pentru a le acoperi și lăsați-le să gătească, aproximativ 5 minute. După 3 minute, adăugați articulațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți părțile de homar și aruncați-le în apa cu gheață. Când homarul este rece, îndepărtați rezerva de mă tand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Pentru a face bulionul, împărțiți corpurile de homar rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Încălziți o oală mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul vasului. Când uleiul strălucește, adăugați corpurile de homar și sotati, amestecând, până când cojile devin roșii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați pasta de roșii, fenicul, ceapa, morcovul, țelina, lămâia și ghimbirul și sotati, amestecând, până când legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Elixirul GElixirul G
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați vinul, amestecați și reduceți lichidul la jumătate, 10 până la 15 minute. Nu fierbeți; se va întuneca bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați frunza de dafin, boabele de piper și aproximativ 8 căni de apă pentru a acoperi corpurile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore, strecurați și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pentru a face flanele, încălziți un mediu calificat la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați șalotele și sotati, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Se adaugă ciupercile și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
17
Transferați amestecul într-un castron mare și puneți-l în congelator pentru a se răci rapid, aproximativ 15 minute. Când este rece, adăugați ouăle, smântâna, ceapa și uleiul de trufe și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Umpleți un ceainic cu apă și aduceți la fierbere. Pulverizați ușor Patru ramekine de 4 uncii cu spray de gătit antiaderent și pregătiți un vas de copt suficient de mare pentru a le ține. Umpleți ramekinele cu patru cincimi pline cu amestecul de flan și transferați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Adăugați suficientă apă clocotită în tigaie pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Coaceți doar până când flanele sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Între timp, condimentați cozile de homar rezervate cu sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cozi De HomarCozi De Homar
22
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Adăugați uleiul de canola și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați cozile, părțile laterale în jos. Gatiti, rotind o data, pana cand cojile devin rosii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Adăugați ghearele, amestecați și adăugați 3 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
25
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
26
Împărțiți fondue între 4 boluri mari de paste. Răsturnați cu grijă o tartă pe fiecare porție. Se acoperă cu coada și ghearele de homar și se toarnă bulionul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
27
Garnisiți cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
28
Pentru a face fondue, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
29
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
30
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
31
Adăugați bok choy și 1/2 cană din bulionul de homar rezervat. Condimentează cu sarea și piperul după gust și gătește până când bok choy este moale, aproximativ 5 minute. Îndoiți restul de 1 lingură de unt, corectați condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bok ChoyBok Choy
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
32
Adăugați articulațiile chiar înainte de a servi la încălzire.

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase1lingura. otet de vin rosubok choy, feliat 1/4 inch grosimebok choy, feliat 1/4 inch grosime22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie11 lingură de oregano uscat1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1butte topitmorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inchmorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inch1tulpină de țelină, tocatătulpină de țelină, tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corpChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corp4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1bulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 incibulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 inci1Oreos dublu umplutghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin11 lingură de oregano uscatusturoi tocat finusturoi tocat fin2inchfelii groase de ghimbir proaspătfelii groase de ghimbir proaspăt1Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper verdeboabe de piper verde2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6lemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosimelemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosime4homari vii, 1 1/2 kg fiecarehomari vii, 1 1/2 kg fiecare1(vinete)ceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inchceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inch4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosimescallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosime22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyscallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosimescallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosime11 lingură de oregano uscatceapa tocata maruntceapa tocata marunt3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilshiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosimeshiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosime11 lingură de oregano uscatPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2Bucăți de caramele Heath Barulei de trufe albe, plus mai mult pentru garniturăulei de trufe albe, plus mai mult pentru garnitură

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista