Hickory Smoked Cornish Game Hen

Hickory Smoked Cornish Game Hen
Hickory Smoked Cornish Game Hen ar putea fi doar rețeta fără gluten și cetogenă pe care ați căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 964 de calorii , 79 g de proteine și 68 g de grăsime fiecare. Pentru 3,32 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de mere, neely's rub, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați Cornish Game Hen cu whisky și sos de smântână , Aripioare Jerk pentru ziua jocului și Nachos cu pui pentru ziua finală a jocului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă amestecul uscat, sarea și piperul într-un castron mic. Asezonați găinile de vânat spălate și uscate cu frec și aranjați-le pe o tavă de foaie. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De VânatCarne De Vânat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, adăugați untul să se topească. După ce s-a topit, se adaugă şalota şi se călesc până se înmoaie. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați bulionul de pui și sucul de portocale. Aduceți la fiert și lăsați să reducă până la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se va acoperi cu ușurință pe dosul unei linguri și va fi ușor siropos. Odată redus se adaugă oțetul de mere și sosul iute. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Pregătiți grătarul/afumătorul pentru căldură indirectă cu cărbune și chipsuri de hickory. Menține-ți temperatura la 275 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Aranjați găinile de vânat pe grătar și acoperiți. Fumați timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Îndepărtați capacul și ungeți găinile cu glazura, asigurându-vă că intrați în toate colțurile și colțurile. Acoperiți grătarul și fumați încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți găinile de pe grătar, pe un platou de servire și lăsați să se odihnească, acoperite cu folie, timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista