Hibiscus Punch
Pumnul de Hibiscus necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 75 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păstăi de hibiscus, zahăr superfin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Punch De Ceai De Hibiscus, Afine Hibiscus Margarita Punch, și Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și hibiscusul într-un cuptor olandez mare nonaluminiu. Acoperiți și lăsați să stea 2 ore. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute. Se strecoară printr-o sită, rezervând pumnul; aruncați solidele.
Adăugați zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul; se răcește.